31 Mayıs 2011 Salı

Kurdukları Tuzağa Kendileri Düştüler

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hırsızlar için silahlı düzenek kuran yaşlı çift vurularak hayatını kaybetti....



Edinilen bilgilere göre olay, Güre'deki Melek Hanım Tatil Sitesi’nin 11/7 nolu evinde gerçekleşti. Alman asıllı eşi Emmy Elze Göçmez (75) ile birlikte yazlık dairesinde kalan Musa Göçmez (80), evini hırsızlara karşı güvenli hale getirmek için her odaya otomatik silahlı 'hırsız avlama düzeneği' yaptı.

Ancak hırsızlar için kurulan ölümcül tuzak, Göçmez çiftinin sonu oldu. Yaşlı çift, yaşanan bir kaza sonucu kendi silahları tarafından vuruldu. Evdeki tüfeklerden 9 el ateş edildi. Musa Göçmez 5, eşi Emmy Elze Göçmez 4 kurşunun hedefi oldu. Olay yerinde kan kaybından öldükleri tahmin edilen Göçmez çiftinin cansız bedenlerini, kapının açık olmasından şüphelenerek eve gelen sitenin bahçıvanı ve bekçisi buldu. Durum, jandarma ekiplerine bildirildi. Evde Cumhuriyet Savcısı ile birlikte geniş çaplı inceleme yapan jandarma ekipleri, içerideki birçok noktayı fotoğrafladıktan sonra cesetleri Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Çiftin komşuları, Göçmezlerin Almanya’da yaşadıklarını, yazları genelde buraya geldiklerini, Musa Göçmez’in daha önce de silahlı düzenek hazırladığı için site yönetimiyle mahkemelik olduğunu belirtti. Musa Göçmez’in güvenlik tertibatları konusunda teknik bir uzman olduğu öğrenildi.

Göçmez çiftinin cesetleri, Edremit Devlet Hastanesi'ndeki otopsiden sonra kesin ölüm sebeplerinin araştırılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

30 Mayıs 2011 Pazartesi

Rihanna'dan Kedi Şov


ABD’li ünlü şarkıcı Rihanna, New York’taki NBC televizyonunun “Today” programına konuk oldu. Televizyon programının konser çekimi için New York Rockfeller Center’de sahne alan Rihanna’yı, binlerce hayranı izledi. Rihanna sahneye doğru şarkı söyleyerek yürürken, elini verdiği bir hayranının coşkulu sarılışı karşısında zor anlar yaşadı. Rihanna, yine de unutulmaz bir şov sundu. Seksi giysisi ve ekibiyle birlikte ilginç hareketler yapan Rihanna, bir ara sahnede yere çökerek vahşi bir kedi gibi ilginç hareketler yaptı.

Güneş Gazetesi -

27 Mayıs 2011 Cuma

Tuba ve Beren'in Facebook Yarışı

Türk sinema ve dizilerinin genç kuşak yıldızlarından Tuba Büyüküstün’ün Facebook’taki en büyük hayran sayfası hacklendi.

Sanal ortamda çok büyük bir hayran kitlesi olan Tuba Büyüküstün son günlerde sanal ortamın korsanları ile mücade içinde. Kendisine ait olan özel sayfasının hacklendiğini öğrenen Büyüksütün sayfasını geri ala bilmek için mücadele ediyor.

Sayfanın yönetimini ele geçiren ve mevcut sayfa yöneticilerini uzaklaştırmaya çalışan hackerların hedefinde Tuba Büyüküstün’le ilgili bilgiler ve fotoğraflar var. Tuba Büyüküstün'ün sayfası hacklendiği sırada 592.112 üyesi bulunuyordu. Öte yandan sayfanın geri alınabilmesi için gerekli tüm şikayetler ve müracatlar yapılmış durumda.

Tuba Büyüküstün oyunculuk sektöründe sürekli diğer bir yıldız oyuncu Beren Saat ile karşılaştırılır ve bu durumdan her iki yıldızın da hoşlanmadığı bir gerçek.

Tuba Büyüküstün'ün en büyük rakibi olan Beren Saat'in ise Facebook'taki sayfasında 182.607 hayranı bulunmakta.

23 Mayıs 2011 Pazartesi

Sıcak Hava *_*

.Dışarıda Çok Sıcak Bir Hava Var.
Annem pazar günü yazlıkları çıkardı bizim.Ben hemen giydim.Zaten özlemiştim yazı ve yazlık kıyafetlerimi.Ama insan pişiyo ya.:D Ama ben genede yazı daha çok seviyorum.Kışın donmaktansa.-.- Üzerimde açık yeşil,incecik bir bluzum var.Altımda da yazlık şalvarım.
Bilgisayarda müziği son ses açmış bir yandan dans ediyorum bir yandan da yazı yazıyorum.Yarın sınav vaaaaaaaaaar.Amaan boşver.Geçen Türkçe sınavından 1oo aldım. :D Ben blogumu çok seviyorum biliyor musunuz?! Yazı yazıcam diye birde resim çekip yükledim.~
Evet yukarıdaki resmi az önce pencereden çekip bilgisayara yükledim.Maalesef ki evimizin çok güzel bir manzarası var.
Nyse.Bye.

21 Mayıs 2011 Cumartesi

Seni Çok Seviyorum.Kalbimdesin !


2 hafta önce 2 tane tavşan aldık.Önce Pamuğu 2 gün sonra da Karameli.Pamuk dün hastalandı.İsal oldu.Onu iyileştirmeye,en iyi şekilde bakmaya çalıştık.Ama olmadı.Hayvanın heryeri yapış yapış oldu.Bugün.Hala hastaydı ve bacakları tutmamaya başladı.Ayaklarını salıyordu.Yani ayakları bir yanda vücudu bir yanda baygın bir şekilde kafesteydi.Çıkardım,sevdim,okşadım, kucağımda onu bir güzel.Az sonra hayvan 2 kere sıçradı.Yre uzandııı..Vee.......
~
Hıçkırıklara boğuldum.Annem bezle sardı ve çöpe attı.Hala gözlerim kıpkırmızı.Seni çok seviyorum Pamukk! Hala Kalbimdesin.Karamelide senin yerine seveceğim. !

Bunlar En İyi !

Benim günlük hayatta en çok gezdiğim siteler,oyunlar ve en çok dinlediğim şarkıları paylaşmak istiyorum.Belki sizinde hoşunuza gider sizlerde bakarsınız.

En çok dinlediğim şarkılardan birisi Alexandra Stan-Mr.Saxo Beat
Çok güzel bir şarkı.Bendeilk bir arkadaşım sayesinde dinledim ve hala dinliyorum :)
Bir Diğeri ise Madonna'dan La İsla Bonita . Bu şarkıyı çok seviyorum.Bu şarkıyı da birkaç gün önce bir blogta görmüştüm.
Katty Perry,Lady Gaga vb. çok dinliyorum.Sizede tavsiye ederim.Yukarıdaki iki şarkı en sevdiklerimden. (:

Unutmadan!
Size bir yemek tarifi sitesi vermek istiyorum.Ben o siteden muhallebi yaptım.Yaşım 11 olmasına rağmen hiçkimseden yardım almadan internetten bir muhallebi yaptım . Çokta güzel oldu.Bu vereceğim sitede daha çok tarif var. SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Birde benim oynadığım bir oyun var adı Stardoll.Çok güzel bir oyun ama çocukça. Aslında çocukça dememe rağmen 20-25 yaşındaki kadınlar da oynuyor.Bu oyun gerçek parayla zaten.Yani isteyen gerçek parayla isteyen parasız oynayabiliyor.Gerçek parayla yani kontür ile süperstar olup kızına makyaj ve evine güzel eşya alıyosun.Ben çok sıkıldım o oyundan çünkü 3 senedir oynuyorum.Sizde bakın blki beğenirsiniz. ashdkjhf :D





Bye!

20 Mayıs 2011 Cuma

Filler Acı Biberi Hiç Sevmiyor




Afrika'nın
bazı bölgelerinde insanlarla filler arasında bir çatışma yaşanıyor.Filler,yaşam alanları gittikçe küçüldüğü için yiyecek bulmakta zorlanıyor.Bu nedenle çiftçilerin tarlalarındaki ürünleri yiyorlar.Çiftçiler de,filleri uzaklaştırmak için onları korkutmaya çalışıyorlar.Ancak,bunun pek işe yaradığı söylenemez.Çünkü korkan filler saldırganlaşıyor.Sonunda çiftçiler onlara ateş etmek zorunda kalıyorlar.Bir grup doğa korumacı,bu sorunu çözmek için tarlaları fillerden koruyacak birşey bulmuşlar.Acı biber! Bibere acılığını veren "kapsaisin" adlı kimyasal maddenin kokusu filleri kaçırıyor.Doğa korumacılar,çiftçilere tarlalarının çevresinde acı biber yetiştirmeyi öneriyorlar.Bu sayede tarlalar fillerden korunuyor. :)

19 Mayıs Kütahya Depremi

Kütahya’daki ilk deprem 5,9 değil, 3,8. Saat 22:59:46′da ilk olarak 3,8 ile sallanan Kütahya, 23:15:22′de 5,9 ile sallandı. Bu depremin ardından son olarak 23:25:32′de 4,6 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

Meydana gelen depremler arasında sadece 5,9 şiddetindeki deprem birçok ilde hissedildi.

Depremi Yaşayanlara Geçmiş Olsun Diliyorum.

Deperemi bizde farkettik.Abimle koltukta otururken koltuk sallanmaya başladı.Annem monitöre baktığında monitör sallanıyordu. : /