11 Haziran 2011 Cumartesi

Muhteşem Yüzyıl'dan Muhteşem Yardım!

Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncuları önceki akşam “Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı” yararına Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen özel davete ekip olarak katılarak destek verdiler.

Geceye iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlü sima katıldı. Gecede sponsor mücevher firmasının dizi için özel olarak tasarladığı mücevher koleksiyonundan Valide Sultan, Hürrem Sultan ve Mahidevran Sultan için hazırlanan 3 adet gerdanlık, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına satıldı.

Habertürk’ün haberine göre, karakterleri canlandıran Nebahat Çehre, Meryem Uzerli ve Nur Fettahoğlu’nun gece boyunca taktığı gerdanlıklar yine oyuncular tarafından satın alan kişilere teslim edildi. Valide Sultan’ın (Nebahat Çehre) taktığı gerdanlık 60 bin TL’lik teklifle Nadya-İsmail Koçak çifti tarafından satın alınırken, Hürrem Sultan’ın (Meryem Uzerli) taktığı gerdanlık 24 bin TL, Mahidevran Sultan’ın (Nur Fettahoğlu) gerdanlığı ise 20 bin TL’den sahibini buldu.

Muhteşem Yüzyıl kostüm tasarımcısı Serdar Başbuğ’un dizide dikkat çeken 30 tasarımı da gecede sergilenirken, açık artırmanın yanı sıra davetiye satışlarından ve sponsor firmadan elde edilen tüm gelir ‘Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder