11 Haziran 2011 Cumartesi

Master Chef'te Final Gecesi

Show TV ekranlarının farklı konseptiyle dikkat çeken yeni yarışması 'Master Chef Türkiye' tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların Türkiye'nin Master Chef'i olmak için kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın jüri üyeleri alanında isim yapmış Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar olurken, sunuculuğunu ise ekranların beğenilen yüzü Öykü Serter yapıyor.

Her biri kendi dalında profesyonel jüri üyelerimiz bu heyecanlı süreçte bilgi ve tecrübelerini yarışmacılarımıza aktarmak için bizimleler.

En iyi Masterchef i bulmak için tüm deneyimlerini kullanacaklar.

Yarışmacılarımız on üç hafta boyunca birbirinden farklı etaplardan ( balık pazarı, sürpriz kutularla zamana karşı baskı testi, sürpriz malzemelerle şeflerin yaptığı yemekleri tatbik etme ve yaratıcılık testi ) geçecekler.

On üç hafta sonunda birinci olan yarışmacımız Türkiye 'nin ilk ve tek Masterchef'i olma unvanının yanı sıra büyük ödül 100.000 tl nin de sahibi olacak. Bakalım kimin hayalleri Masterchef te gerçeğe dönüşecek!

~
Çorbayı tadım aşamasında Muzaffer çok yanlış yaptı.Kaç kere uyardılar çocuğu ama işte.En zorlardan başlarsa öyle olur.Muzaffer 10 puanken Ferhat 16 puan oldu. 2. Aşamada ana malzeme tavuk ile yemek yapacaklardı.Muzaffer'in yaptığı yemeğin eti iyice pişmemişti.Ferhat'ın ise Batuhan şef patatesleri daha ince doğramasını söyledi.Erol şefte soslarını beğenmedi.Çok soslu yaptığını ve anlamsız olduğunu söyledi.Ben sonuna kadar izledim saat bi buçukta yattım . Devamı yarınmışş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder